Az oldal jelenleg ZÁRVA van!
Kérem próbálkozzon újra egy későbbi időpontban.

Kérdése van? Hívjon minket! +36-20-391-3408    munkanapokon: 9-17

Blog

Három érv amellett, miért Happy Dog tápot vegyek kedvencemnek

Dániel Metz
Dániel Metz
2020.11.22 15:41
Három érv amellett, miért Happy Dog tápot vegyek kedvencemnek

Ebben a blog bejegyzésben pár okot, érvet gyűjtöttem össze avval kapcsolatban, hogy miért érdemes kedvencünket prémium minőségű Happy Dog táp etetni.

Egy felelős állattartónak meg kell tanulnia, értelmezni kell tudnia a tápos zsákon feltüntetett összetevőket. Ma már a hazánkban forgalmazott prémium minőségű kutyatápok előállítása, összetétele, higiéniája sok esetben korszerűbb, mint a humán élelmiszereké. Nem véletlen, hiszen e tudomány előbbre jár. A kutatások azt igazolják, hogy azok a kedvencek, akik életkoruknak, méretüknek, fajtájuknak megfelelő, prémium minőségű tápot kapnak egészségesebbek és hosszabb életűek.

1. Nem egy új márka rég óta na a magyar piacon

A Happy Dog táp több mint 10 éve van a magyar piacon. A Happy Dog nem egy multi szemléletű cég, hanem a minőség mellett a legfontosabb az állat és az állatnak az életminősége. A Happy Dog kutyaeledel termékcsaládban lévő termékek közt a vásárló mindig megtalálj a kutyájának a legmegfelelőbb Happy Dog kutyaeledelt születéstől az idős korig, így a kutyus mindig a számára legjobb kutyaeledelt kapja.

2 Happy Dog kutyaeledelek korosztály szerint

Happy Dog Baby Grainfree

A Happy Dog Baby Grainfree gabonamentes száraz eledelt különösen az érzékeny

kölyökkutyáknak fejlesztettük ki, mely 4 hetes kortól adható. A burgonya alapú gabonamentes recept a jó minőségű új-zélandi zöldajkú kagyló mellett további 5 fehérjeforrást tartalmaz. A szív alakú tápszemek különösen könnyen emészthetők.

deális esetben kutyákat fokozatosan lehet átszoktatni erről az eledelről a Happy Dog Junior

Grainfree eledelre 7 hónapos kortól.

Happy Dog Junior Grainfree

A kutyák 7 hónapos korban hajlamosak a hirtelen növekedésre, ezért az eledel energia- és
fehérje-tartalmának mérsékeltnek kell lennie. A Happy Dog Junior Grainfree receptúrája a jó minőségű Új-Zélandi zöldajkú kagyló mellett további 5 fehérjeforrást tartalmaz, mely
hozzájárul a kiegyensúlyozott étrendhez és az optimális fejlődéshez. A szív alakú tápszemek. Különösen könnyen emészthetők. 18 hónapos kortól érdemes fokozatosan átállni felnőtt tápra.

 

Happy Dog Supreme Fit & Well – Maxi Adult

A fehérjével és zsírral való túltápláltság manapság sokféle krónikus megbetegedést válthat ki kutyáinknál – főleg akkor, ha nem elegendő mozgással párosul! Segítséget jelent a
kiegyensúlyozott, nem túl nehéz táplálkozás, amely megfelel a normál aktivitású kutyák
tényleges szükségleteinek. A Happy Dog Maxi Adult 5 kiváló minőségű, könnyen emészthető fehérje-összetevőt és 12% zsírt tartalmaz minőségi állati és növényi eredetű, létfontosságú telítetlen omega-3 és omega-6 zsírsavakkal. A természetes összetevőkből készült egyedülálló Happy Dog Natural Life Concept®-tel kiegészült, testre szabott krokett formájú receptet az eredeti új-zélandi kagyló teszi teljessé, így egy különleges eledel jön létre a 26 kg feletti felnőtt kutyák számára.

A Maxi Adult energiatartalma a napi 2-3 órás mozgásigényhez alkalmazkodik. Megfelelő
adagolás esetén megakadályozza a túltáplálást, illetve az abból származó problémákat.

Happy Dog NaturCroq Senior

Marha, baromfi és hal, extra adag c-vitaminnal. Optimális tápanyagtartalom a kutyák idős kori egészségéért. A testmérettől függően eltérő gyorsasággal öregszenek a kutyák: a nagyobb testű fajták gyorsabban, mint a kisebbek.

Azonban valamennyi idős kutyának kiváló minőségű és könnyen emészthető nyersanyagokat tartalmazó és speciális élelmi rostokban gazdag kutyaeledelre van szüksége. A belső szervek védelme érdekében az idős kutyák eledelében csökkenteni kell a fehérje, a nátrium és a foszfor értékét. A kiegyensúlyozott és könnyen emészthető NaturCroq Senior eledel teljesíti ezeket a követelményeket.

 

 

3 Happy Dog tápok különös bánásmódot igénylő kutyáknak

A Happy Dog tápok megalkotói nem feledkeztek meg a különös bánásmódot igénylő kutyákról sem legyen szó vemhes, sport, vagy érzékeny gyomrú kutyusról, a termékcsaládban a nekik megfelelő tápot is megtaláljuk több keszerelésben.

Happy Dog Supreme Fit & Well – Sport

A sport- és munkakutyák, valamint a vemhes és szoptató szukakutyák jóval magasabb
tápanyagigénnyel rendelkeznek. Kerülni kell viszont a megterhelő túltáplálást. A Happy Dog Sport Adult kifejezetten ennek a célcsoportnak lett kifejlesztve! 5 kiváló minőségű, könnyen emészthető fehérje-összetevőt és 16% zsírt tartalmaz minőségi állati és növényi eredetű, létfontosságú telítetlen omega-3 és omega-6 zsírsavakkal.
Az egyedülálló Happy Dog Natural Life Concept®, amely természetes összetevőkből, eredeti új-zélandi kagylóból és L-karnitinből áll, egy szuper prémium minőségű, hihetetlenül könnyen emészthető eledelt eredményez, amely nagyon pozitív hatással van a sportkutyák teljesítményére. A Sport Adult energiatartalma egy legalább napi 3 óra intenzív mozgást igénylő kutya napi szükségleteinek felel meg.

Happy Dog Supreme Mini Neuseeland

Happy Dog Supreme Mini Neuseeland táp bárányhús, gluténmentes. Különösen gyomor és bélbarát kutyatáp.

A különösen ízletes és rendkívül könnyen emészthető, teljes értékű szuper prémium Happy Dog Mini Neuseeland 21% bárányhúst tartalmaz, melyet az értékes új-zélandi zöldajkú kagyló húsa tesz még ízletesebbé. Az extra kisméretű krokettek ideálisak valamennyi kis ínyenc számára, amelyek a különlegeset keresik, vagy nagyon válogatósak. Kiválóan alkalmas a kistestű fajtákhoz tartozó érzékeny kutyák tudatos táplálására is: a Mini Neuseeland ugyanis gondosan válogatott összetevőket tartalmaz, különösen kíméletes gyártási eljárással készül és meghatározott fehérje- és energiatartalommal rendelkezik. A különleges receptet az egyedülálló Natural Life Concept® természetes összetevői teszik teljessé.

Happy Dog Suprpeme Mini Africa

Afrikai strucchús gluténmentes burgonyával, gabonamentes összetétel. Ételintolerancia esetén állatorvosok ajánlásával.

A Happy Dog Mini Africa egy rendkívül ízletes, teljes értékű szuper prémium eledel, amely
ideális minden olyan igényes kistestű ínyenc számára, amely a különlegeset keresi, vagy
nagyon válogatós. Nagyon jól alkalmazható a kisebb fajtákhoz tartozó, speciális igényű
táplálékérzékeny kutyák tudatos táplálásához is: ugyanis a Happy Dog Mini Africa a strucchúst és a burgonyát egyedülálló keverékké egyesíti. A strucchús, amely egy igen ritka fehérjeforrás, ideális táplálék az élelmiszer-intoleranciával küzdő kutyák számára.
A burgonya nem tartalmaz glutént, ezért javasolható a gabonát rosszul tűrő állatok táplálására.
Az egészséges bőr és a csillogó bunda szempontjából fontos omega-3 és omega-6 zsírsavak teszik teljessé a különleges receptet. Az extra 
kis méretű krokettek optimálisak a kisebb testű kutyafajok fogazatához.

Ez csak pár példa a teljesség igénye nélkül, hogy miért érdemes a Happy Dod tápok mellett dönteni.