SZÁLLÍTÁS KARÁCSONYKOR December 16-ig leadott rendeléseket még az ünnepek előtt kiszállítjuk.

Kérdése van? Hívjon minket! +36-20-391-3408    munkanapokon: 9-17

Teo&Vackor Az egészséges csontokért - 100 g

Teo&Vackor Az egészséges csontokért - 100 g
Teo&Vackor Az egészséges csontokért - 100 g
Teo&Vackor Az egészséges csontokért - 100 g
Természetes organikus gyógynövényekből Vizsla kutyának kiegészítő táplálék az egészséges csontokért
Nincs raktáron
4 290 Ft
Nincs raktáron
Részletek

Termék leírása
Csontok Egészsége

A csontrendszer, hasonlóan a többi szervhez és szövethez, folyamatos átépülésben van, csak ez az átépülés jóval lassabb, mint a többi szövet esetében. Minél több mozgásnak és ez által ingernek van kitéve a csontrendszer, annál aktívabban zajlik ez az átépülés. A csontépítő sejteket oszteoblasztoknak nevezzük, a csontbontó sejteket pedig oszteoklasztoknak. Maguk a csontszövet sejtjei pedig az oszteociták. A csont funkciójánál fogva a szilárd vázrendszer eleme, melyen tapadnak az izmokat működtető inak, melyek mozgatják a testet és az ízületeket. Mivel a legnagyobb terhelésnek kitett szövetféle, így szerkezete egyszerre ad rendkívüli stabilitást és rugalmasságot. A csontszövet 40%-a víz, a maradék szárazanyagnak a 65% szervetlen, míg 35%-a szerves anyagból épül fel. A nagy terhelést kibíró része, a csontszövet.
A csontszövet átépülésének egyensúlya a kor előrehaladtával megbomlik, melynek a hormonszintek csökkenése és az anyagcsere lassulása a fő kiváltó okai. Ez az alapja a csontritkulásnak, mely idővel a csontok állományának a denzitás csökkenését és törékenységét okozza. A szerkezetében meggyengült csont ugyanis már nem képes erős terhelést elviselni, könnyen törik és nehezen gyógyul. Részben mozgással, részben a csontépítés serkentésével lehet ezt a folyamatot késleltetni és a csontszerkezet porotikussá válását megállítani.
A csont szervetlen állománya tartalmazza a szervezetben lévő kalcium 90%- át, felszívódása a belekből viszont D-vitaminhoz kötött, a D-vitamin mellett, a K2-vitamin is elengedhetetlen a kalcium hatékony beépüléséhez.
A fosszilis korall alga: -nagy mennyiségben tartalmaz szerves ásványi sókat pl. kalciumot, magnéziumot, foszfort, szilíciumot, vasat, bórt, és még egészen ritka földfémeket is, mint pl. a vanádium és nikkel. A szerves kötésben lévő ásványi anyagok felszívódása és hasznosulása sokkal jobb, mint a szervetlen molekuláké és a szervezet kevesebb energia felhasználásával tudja őket hasznosítani és beépíteni.
A bőr : -klinikailag igazolt vizsgálatokkal bizonyítottan serkenti az oszteoblasztok építő tevékenységéhez szükséges enzim funkciókat, így serkentve azokat pl. az I.-es típusú kollagén termelésében.
A szelénnek : -mint antioxidánsnak van szerepe, mely az oszteoklaszt, tehát csontbontó sejtek tevékenységét csökkenti az által, hogy védi a csontsejteket az oxidatív stressz.
A kollagén: – csontok szerves állományát képező, bevitele biztosítja a csont szerves állományát adó kollagénrostok pótlását, amíg az oszteoblasztok tevékenysége helyre nem áll.

Garantált összetevők:
Sárgarépa, Quinoa, Alma, Zöldség bouillone, Kollagén, Fosszilis korall alga, Bór, Magnézium, Menaquinon 7-K2 vitamin, Szelén, D3-vitamin

Tápanyag összetétel
Kalória értékek Napi javasolt 10g adagban
Kcal 2,52
Fehérje 0,21
Zsír 0,11
Szénhidrát 0,13
Só 0
Rost 0,07

Adagolás módja: Napi javasolt adag: egy adagoló kanálnyi, 10 gramm 1-2 részletben elosztva. A csomagolásban két oldalas 5-10 grammos adagoló kanál található. Minden eledelhez egyaránt használható.

Figyelmeztetés: A fogyasztó az ajánlott napi mennyiséget ne lépje túl! Ellenőrizze a tasak sértetlenségét a vásárlás előtt!

Ellenjavallat: Ismert túlérzékenység bármely összetevővel szemben!

Eltarthatóság: A termék szobahőmérsékleten, gyermekek elől elzárva tartandó. A tasak felbontás után száraz, szobahőmérsékletű helyen 12 hónapig tárolható!

Organikus táplálék-kiegészítőink szedése széleskörűen támogatja a vizsla kutyák teljes szervezetét a különböző betegségek leküzdésében és az egészségük fenntartásában, ezért ezek szedését hosszútávon, napi rendszerességgel javasoljuk.

A táplálék-kiegészítőink eredménye hosszútávon ér el látványos eredményt!

Adatok
Cikkszám
FSTR-5999862191092
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!