SZÁLLÍTÁS KARÁCSONYKOR December 16-ig leadott rendeléseket még az ünnepek előtt kiszállítjuk.

Kérdése van? Hívjon minket! +36-20-391-3408    munkanapokon: 9-17

Teo&Vackor Az ízületek védelmére - 600 g

Teo&Vackor Az ízületek védelmére - 600 g
Teo&Vackor Az ízületek védelmére - 600 g
Teo&Vackor Az ízületek védelmére - 600 g
Természetes organikus gyógynövényekből Vizsla kutyának kiegészítő táplálék az egészséges ízületekért.
Gyártó
Teo&Vackor
Nincs raktáron
16 290 Ft
Nincs raktáron
Részletek

Termék leírása

Az ízületek védelmére

Az ízületek könnyed mozgását egy hyalin porccal fedett réteg illetve a két felszín között és az ízületi résben áramló ízületi folyadék biztosítja. Amikor a hyalin állomány károsodik vagy termelése csökken és átépülése lassul, valamint csökken az ízületi folyadék termelődése, akkor a két felszín egymást dörzsölve további kopást, majd gyulladást, dagadást, fájdalmat és mozgáskorlátozást eredményez. A hyalinporc összetétele szerint 70%-a víz, 20% kollagén, 10% proteoglikán, ha csökken ezáltal „puhább”, kevésbé ellenálló ízületi porcot eredményez.

Ebben a készítményben lévő hatóanyagokat 3 csoportba lehet sorolni:

  1. Elsőként a porcok és izületi folyadék alkotóelemei, ide tartozik az MSM, kollagén, a hyaluronsav, a zöldkagyló mely glükózaminban gazdag, a C-vitamin és a mangán.
  2. Második csoportba azok az alkotók kerülnek, melyek a már meglévő kopásból eredő tüneteket enyhítik, csökkentik a fájdalmat és gyulladást, helyreállítják a mozgékonyságot. Ezek az Omega-3, a kurkuma, a gyömbér és a gyógynövények közül a Boswellia.
  3. Harmadik csoport pedig azok a már kész hatóanyagok, melyek a saját kollagén/porc termelés elindulásáig és az ízület visszaépüléséig biztosítják az azonnal felhasználható és beépíthető anyagokat, ez a kollagén és a hyaluronsav.

A kurkumában lévő kurkuminoidok már klinikailag vizsgálatokkal igazoltan csökkentik az ízületi gyulladást és az ízületben felszaporodó gyulladásos anyagok mennyiségét, hasonlóan a gyömbérhez, melynek még antibakteriális/antivirális hatása is jelentős.
A napi rendszeres pótlással, tehát a kutya szervezet megkapja az összes alkotó elemet az egészséges ízületek szerkezetének felépítéséhez és közben helyreáll a mozgékonyság, csökken a gyulladás és a fájdalom.

A kollagén komplex fehérje, mely fibrilláris elrendezésű egyszerűbb rostokból épül fel. A komplex térszerkezetű kollagén egyszerre erős és rugalmas.
Az MSM (metil szulfonil metán) a porcépítés egyik alapeleme, hasonlóan a kondroitinszulfáthoz és a glükózaminhoz. A térszerkezet kialakulásához szükség van még C-vitaminra, mely az aminosavak oldalláncának átalakításához szükséges.

 

Garantált összetevők:

Alma, Sárgarépa, Quinoa, Zöldség Bouillone, Zöldkagyló őrlemény, MSM, Omega-3, Bovine Kollagén, Boswellia Serrata kivonat, Hyaluronsav, Kurkuma kivonat, C-vitamin, Gyömbér, Mangán, Feketebors kivonat.

Tápanyag összetétel

Kalória értékek Napi javasolt 10g adagban
Kcal 5,88
Fehérje 6,86
Zsír 0,69
Szénhidrát 1,1
0
Rost 0,3

 

Adagolás módja: Napi javasolt adag: egy adagoló kanálnyi, 10 gramm 1-2 részletben elosztva. A csomagolásban két oldalas 5-10 grammos adagoló kanál található. Minden eledelhez egyaránt használható.

Figyelmeztetés: A fogyasztó az ajánlott napi mennyiséget ne lépje túl! Ellenőrizze a tasak sértetlenségét a vásárlás előtt!

Ellenjavallat: Ismert túlérzékenység bármely összetevővel szemben!

Eltarthatóság: A termék szobahőmérsékleten, gyermekek elől elzárva tartandó. A tasak felbontás után száraz, szobahőmérsékletű helyen 12 hónapig tárolható!

Organikus táplálék-kiegészítőink szedése széleskörűen támogatja a vizsla kutyák teljes szervezetét a különböző betegségek leküzdésében és az egészségük fenntartásában, ezért ezek szedését hosszútávon, napi rendszerességgel javasoljuk. 

A táplálék-kiegészítőink eredménye hosszútávon ér el látványos eredményt!

Adatok
Várható szállítási idő
2 nap
Várható szállítási díj
1990 Ft
Cikkszám
FSTR-5999862191146
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!