SZÁLLÍTÁS KARÁCSONYKOR December 16-ig leadott rendeléseket még az ünnepek előtt kiszállítjuk.

Kérdése van? Hívjon minket! +36-20-391-3408    munkanapokon: 9-17

Teo&Vackor Daganatos sejtek ellen - 600 g

Teo&Vackor Daganatos sejtek ellen - 600 g
Teo&Vackor Daganatos sejtek ellen - 600 g
Teo&Vackor Daganatos sejtek ellen - 600 g
Természetes organikus gyógynövényekből Vizsla kutyának kiegészítő táplálék a daganatok megelőzésére.
Gyártó
Teo&Vackor
Nincs raktáron
17 189 Ft
Nincs raktáron
Részletek

Termék leírása

Daganatellenes

Daganatsejtek minden nap keletkeznek minden szervezetben, a normál sejtosztódás részeként.

Azonban a szervezet addig, amíg erős immunrendszere jól működik ezeket a sejteket eliminálni képes, így a normál sejtelhalás folyamataként ezek megsemmisülnek. Amikor azonban az immunrendszer meggyengül, a daganatsejtek intenzív szaporodásba kezdenek, majd eljutnak a szervezet más területeire, ahol újabb daganat kolóniákat hoznak létre. A daganatoknak tehát alapvetően 3 dologra van szükségük a gyors osztódáshoz: energiára, azaz tápanyagokra melyek gyorsan átalakíthatóak, érhálózatra mely szolgáltatja a friss oxigént és a tápanyagokat és gyenge immunrendszerre, mely nem tud védekezni ellenük. Azon gyógynövények és gyógygombák, melyek ezt a 3 feltételt képesek blokkolni, képesek hátráltatni vagy teljesen elpusztítani a daganat sejteket.

A Reishi-pecsétviasz gomba: – más néven Ganoderma lucidum vagy Lingzhi  A Reishi  2000 éve a keleti gyógyászat egyik legkeresettebb hozzávalója.

Az egyik legfontosabb jótékony hatása, hogy erősíti az immunrendszert.  Jó hatással van a fehérvérsejtekben lévő génekre, amelyek kulcsszerepet játszanak az immunrendszer működésében. A daganatos betegeken végzett kutatások során bebizonyították, hogy a gombában lévő molekulák növelhetik a fehérvérsejtek egy típusának aktivitását, amelyeket természetes ölősejteknek (a fehérvérsejtek egyik típusa) nevezünk. A természetes ölősejtek a szervezetben képesek felvenni a harcot a különböző fertőző mikrobákkal és a daganat sejtekkel is. Gyulladást csökkentő hatású, gátolja az autoimmun folyamatokat,  növeli a lymphocyta (egy másik fehérvérsejt féleség) számát, fokozza a vér oxigénszállító kapacitását.

A Cordyceps sinensis vagy hernyógomba: az ősi tibeti és nepáli gyógyításból terjedt el mára egész Ázsiára és Kínára. Ez a parazita gombaféle egy specifikus hernyó fajtában fejlődik ki. Az ősi kínai gyógyászatról szóló könyvekben a tökéletes yin-yang harmóniát írják le használatával kapcsolatban, életet meghosszabbító, energetizáló hatásánál fogva. Javítja a fizikai teljesítőképességet, az alvást és stressztűrő képességet, a libidót. Egy 2018-ban megjelent tanulmány szerint a gomba egyik fő hatóanyaga a cordycepin számos módon képes blokkolni a daganatok növekedését.

A Shiitake gomba -rendkívül gazdag tápanyagokban és különböző egészségvédő összetevőkben, így az élethez fontos esszenciális aminosavakban, ásványi anyagokban (kálium, kalcium, magnézium, mangán, vas, réz és cink), B-vitaminokban, ergoszterinben – a D-vitamin előanyaga – és antioxidánsokban.
Egyike a leghatékonyabb természetes immunerősítőknek, a szervezetre gyakorolt jótékony hatásai a gyógygombák között is kimagaslóak. Ezt az eredményességét tekintve szinte páratlan tulajdonságát főként antioxidáns összetevői biztosítják.

Immunerősítő hatását úgy fejti ki, hogy aktiválja a makrofágokat, a T-limfocitákat és az NK (Natural Killer) sejteket, azaz azokat a fehérvérsejteket, amelyek felismerik és elpusztítják a szervezetre fenyegetést jelentő kórokozókat, valamint a mutáns vagy betegséget okozó (rákos)sejteket – utóbbi tulajdonsága segít megakadályozni a rosszindulatú daganatok kialakulását.

A Maitake: -azaz bokrosgomba szerepet játszhat a különböző rákos megbetegedések elleni védekezésben. Ezt a rendkívüli hatást a gombában található kulcsfontosságú összetevő garantálja, amelyet D-frakciónak neveznek. A D-frakció sejthalált (apoptózist) válthat ki emberi emlőrák sejtekben és fejlett vese-sejtes karcinóma sejtekben, így ezeknél a daganatoknál konkrét eredmények támasztják alá az előnyös hatást.

A kurkuma: -jelentős gyulladást csökkentő hatású és legalább ennyire fontos a daganat sejt károsító hatása. Polifenol típusú hatóanyagai a kurkuminoidok befolyásolják a daganatsejtek növekedési A kurkuminoidok a károsodott, de még nem daganatsejtek genetikai mutációját is képes kijavítani egyes klinikai vizsgálatok szerint. A kurkuma hatóanyagainak felszívódását  javítja a fekete bors kivonata, a piperin.

A brokkoli: – régóta képezi vizsgálatok tárgyát a benne található hatóanyagok miatt a daganatok elleni kezelésben. Megtalálhatóak benne glikozinolátok, karotinoidok, C-vitamin többek között. Erősen antioxidáns, gyulladást csökkentő, gátolja a tumoros érbenövést, a metasztázis képződést és fokozza a daganatsejtek természetes pusztulását is.

Garantált összetevők:

Sárgarépa, Alma, Quinoa, Zöldségbouillone, Reishi gomba őrlemény, Cordycpes gomba őrlemény, Maitake gomba őrlemény, Shiitake gomba őrlemény, Brokkoli kivonat, Kurkuma őrlemény, Tormapor, Feketebors kivonat.

Tápanyag összetétel

Kalória értékek Napi javasolt 10g adagban
Kcal 0,23
Fehérje 0,06
Zsír 0,02
Szénhidrát 0,617
0
Rost 0,14

 

Adagolás módja: Napi javasolt adag: egy adagoló kanálnyi, 10 gramm 1-2 részletben elosztva. A csomagolásban két oldalas 5-10 grammos adagoló kanál található. Minden eledelhez egyaránt használható

Figyelmeztetés: A fogyasztó az ajánlott napi mennyiséget ne lépje túl! Ellenőrizze a tasak sértetlenségét a vásárlás előtt!

Ellenjavallat: Ismert túlérzékenység bármely összetevővel szemben!

Eltarthatóság: A termék szobahőmérsékleten, gyermekek elől elzárva tartandó. A tasak felbontás után száraz, szobahőmérsékletű helyen 12 hónapig tárolható!

Organikus táplálék-kiegészítőink szedése széleskörűen támogatja a vizsla kutyák teljes szervezetét a különböző betegségek leküzdésében és az egészségük fenntartásában, ezért ezek szedését hosszútávon, napi rendszerességgel javasoljuk. 

A táplálék-kiegészítőink eredménye hosszútávon ér el látványos eredményt!

FONTOS! Ez a kifejezetten vizsla fajtájú kutyákkal tesztelt termék minden más kutyafajtánál is alkalmazható nagyon pozitív eredménnyel.

Adatok
Várható szállítási idő
2 nap
Várható szállítási díj
1990 Ft
Cikkszám
FSTR-5999862191207
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!